Hetsig vecka med mycket nytt

Efter en ganska fullspäckad vecka med mycket fotograferande och möten med nya människor, tillverkning och redigering av denna hemsida, redigering och uppladdning av bilder, träffade jag en väldigt trevlig tjej igår för fotografering till nästkommande skoluppgift "Den Andre". Uppgiften går ut på att jobba efter ett koncept med någon man absolut inte känner och jag fick, tack vare Anna Lindskog, möjlighet att träffa denna Amelie. Mitt koncept är mycket enkelt, jag skall endast försöka gestalta henne som person, genom bilder på saker som är en del av hennes liv. Dessa bilder kommer jag inte lägga upp förrän uppgiften är färdig. 

Efter att jag fotat henne igår, tog jag mig till La Coronne, där jag träffade Moa och hennes vänner som hade jazzkonsert nere i källaren. Oerhört duktiga musiker, från både Fridhems och Skurups folkhögskola. Kvällen slutade relativt tidigt, men trots det sov jag inte mindre än elva timmar i natt.

Bilderna från förra helgen på Crispy Strauters ligger nu uppe under Music, där får ni gärna gå in och kolla. De släpper dessutom en riktigt grym EP snart. Bilderna från gårdagens Streetuppgift kommer antagligen upp imorgon!

Sitter nu och peppar lite med vin och käk inför ikväll då jag skall göra entre på Malmös absolut (vad jag hört) hipstrigaste klubb. Skall bli intressant. Ha det gött!

Amelie

Amelie

Jazz på La Coronne

Jazz på La Coronne

Jimmyboi

Jimmyboi

Jazz på La Coronne

Jazz på La Coronne

Jazz på La Coronne

Jazz på La Coronne

I hamnen

I hamnen

Hampus, som pluggar freds- och konfliktkunskap

Hampus, som pluggar freds- och konfliktkunskap

Transient
Transient