Skurup

Gjorde en liten blixtvisit till Skurups Folkhögskola för att hälsa på Moa i lördags efter en vecka med en hel del studier inför torsdagens tenta, en hel del fotograferande (eftersom våra lärare givetvis måste pressa oss hela tiden) till diverse uppgifter, timmar framför datorn med redigering, häng med fina människor m.m. Besöket innefattade sjukt bra jazzmusik av landets framtida superstars, bastu, öl, whisky och nakna pojkar. Väldigt, väldigt mysigt. Nedanför en pissdålig video med jävligt bra musik och bilder från kvällen.

Sitter just nu och bävar mig inför kvällens repeterande av Liz Wells och Steve Edwards utredande av fotohistoria, samt torsdagens tenta som tydligen kommer innehålla tre frågor baserat på 6 lektioner och typ 400 sidor blandad litteratur. Har aldrig någonsin skrivit tenta och har ingen aning om hur det funkar, dock är det hemtenta vilket sägs vara lite softare.

I övrigt åker jag till Göteborg på torsdag för att påbörja mitt slutprojekt i Den Fotografiska Bilden - "Men and what they are" - som kommer ställas ut på Malmö Högskola mellan 14e december och typ 10e januari. Skall bli kul!

Nedan följer lite bilder samt länk till filmen på Skurups Jazzelever.

Jazz på Skurup

Jazz på Skurup

Jazz på Skurup

Jazz på Skurup

Moa

Öl+Bastu

Moa

Jimmy

Jimmy