Bilder från gångna veckor

Sedan sist har det som vanligt varit mycket skolarbete och fotografering, men även ett besök till Göteborg för fotografering av några personer till mitt slutprojekt i kursen jag läser, samt ett besök av pappa här i skåneland. 

Tentan kring fotografihistoria lämnades in i torsdags och jag har verkligen ingen aning om hur det kommer gå med den. Eftersom det är den första tenta på högskola jag någonsin skrivit var jag därmed osäker på hur man skulle utforma den och hur mycket information läraren ville ha. Dessutom är det ju alltid lite svårt att vara begränsad till ett visst antal tecken.

Förra helgen i Göteborg spenderades med fina människor, halloweenfest på Rio Rio, middag med mamma, kusinen, brorsan och Hilda, samt en kväll i Tollered med Filippa och en dag med Ruben.

Bilderna nedan är från besöket i Göteborg, lite häng med Max i Lund på Doc Lounge och bilder från besöket av pappa, klicka på dem för förstoring. Musik på Babel i lördags med Chords blev det  inga bilder på, dock var det en sjukt bra spelning. I övrigt spenderades helgen mest med prat, ätande, drickande, musikspelande med pappa.

I veckan väntas Timbuktu imorgon på AF-borgen i Lund (eller Doc Lounge om biljetterna är slut), resa till Göteborg på onsdag, massa mer fotograferande till slutprojektet, spelning på Jazzhuset, inflyttningsfest hos Zacke och att börja skriva till den teoretiska delen av fotoprojektet.

Jag har dessutom gjort ett nytt galleri här på hemsidan; Rolemodels, som är mitt slutprojekt i "Den fotografiska bilden". Projektet handlar, i korta drag, om att jag skall gestalta några av mina manliga förebilder. Kolla gärna in!

Adam fick ta lite bilder på mig som tack för fotograferingen. Öl på kyrkogården i Sandarna under en väldigt, väldigt fin höstdag.

Fina Adam.

FIna Jasmine på Da Matteo.

Mamma.

Mamma.

Andrea.

Dokumentärregissör till dokumentär om Blaze Foley på Doc Lounge, Lund 

Blaze Foleys kompis spelade live.

Max.

Pappa.

Pappa.

Pappa.

Pappa.

Max.