nya gallerier

Två nya gallerier ligger uppe här på sidan, samt en ny bild i Stil Life. Det första galleriet, Unnoticed, är egentligen helt enkelt baserat på "smygbilder" på olika personer jag känner eller inte känner eller kanske har träffat någon gång men inte känner ändå. Tanken är väl att galleriet senare skall fyllas med liknande bilder, där tanken är samma.

Det andra galleriet är Construction och som galleriet visar nu, innehåller det - och kommer innehålla - bilder på konstruktioner; olika byggnationer. Det hänger samman lite med ett litet projekt jag tänkte dra igång fram igenom, där jag vill fotografera motpolen, d.v.s. "Deconstruction"; rivningar och förfallna byggnationer. Kul skit!

I övrigt skulle jag åkt till Göteborg idag, men blev inringd på mitt underbara brevbärarjobb på posten. Men jag behövde pengarna så jag bet i det sura äpplet och bokade om resan till i morgon bitti; 07:40. A man gotta do what a man gotta do yo.

Hur som haver, skall det bli kul att komma upp över helgen, träffa lite fina människor och fortsätta med projektet "Rolemodels". I morgon kväll blir det Jazzhuset för att se (och kanske fotografera) Crispy Strauters där de antagligen kommer spela låtar från nya EPn "Crispy Strauters". Hade dessutom varit bra att filma lite eftersom vi planerat att göra en musikvideo under skolans juluppehåll. På fredag hoppas jag också att lite fina människor kommer hem till mig för att dricka öl. Det blir en hel del fotograferande under helgen och därav inte så mycket tid till att hänga med  vänner.

I övrigt kämpar jag numera på med den skriftliga delen av slutprojektet. Eller kämpar på är väl att överdriva, sitter mest och kladdar ner tankar och idéer till vad jag borde skriva i rapporten, fuk thet shit.

take care