Jul.

För första gången under den senaste månaden, känner jag mig relativt lugn och avslappnad. Detta beror dock inte på någon julstämning, vilket kanske är för att jag varit väldigt sparsam med pyntet och så även min storebror vars lägenhet jag lånar under veckan jag är i Göteborg. Det beror snarare på att rapporten på mitt slutprojekt i Den Fotografiska Bilden är inlämnad, de sista dagarnas jobb på posten i Malmö är avklarade och jag har lov för första gången på två år. På grund av stress, dagar fyllda med jobb, häng med människor, alkohol, skrivande av rapport och fotografering, har det därav också varit ganska dött här på bloggen. Men nu, så här på julafton, tänkte jag således slänga upp lite bilder eftersom jag lyckades få några timmar över mellan julfirande hos pappa och senare hos mamma. 

Jag önskar också dig som läser detta en riktigt God Jul och hoppas du får många fina julklappar och uppnår den där fina, mysiga familjestämningen som bör infinna sig på julafton. Personligen har jag insett, trots att jag inte vill vara hatisk egentligen, hur svårt jag har för julen och hela apparaten kring den. Således har jag bestämt att inte fira nästa år, att inte vara med någon i min familj, inte köpa och inte heller vilja ha några julklappar.

Jag tror inte på Gud och har därav ingen anledning till att fira en eventuell födelse av Jesus och tanken kring att en gång ha firat med min fina familj som då fanns gör sig påmind och det klarar jag inte heller av. Ikväll kommer jag befinna mig på Sejdeln eller liknande och umgås med lite fina människor istället, efter att ha träffat mamma. Nedan följer som sagt lite bilder, klicka för lightbox.

Dimma i Rosengård.

Rosengård.

Paraboler.

Hängde med Hanna.
Malmö C.
Mamma var på besök.
Vi åkte över till Köpenhamn.
Hängde med Marcus och Dennis.

Max & en irish.

Ellen lagade en god middag till mig och poserade lite i köket.

Ellen.

Jag och Max hängde i skolans studio och söp oss fulla.
Max & jag.

Schizofrenia. 

Jag.

Åkte till Köpenhamn och testade den förarlösa tunnelbanan.

Jonas i Christiania.

Andreas.

Andreas.

Fina människor.