lite jul och lite nyår

Julen är äntligen över och Nyårsafton är lämnad bakom oss. Det är nu 2013 och mitt år lär bli välfyllt. I slutet av januari flyttar jag tillbaka till Göteborg en månad för att jobba ihop lite pengar och hänga med vänner och storebror innan jag packar ihop och pallrar mig ner till Berlin. Där skall jag bo med Sofia i min klass och Ellen T i en schyst fyra på 104 m2 i Neukölln. Planen kring denna flytt och vad jag tänker göra där nere, var först att leva på sparpengar och satsa mycket tid på att fotografera. Det lär jag göra så länga jag orkar driva runt, men vill jag fortsätta bo där blir det nog att se sig om efter ett enkelt jobb.

I höst/vinter vill jag både flytta till London och åka till Sydamerika och därmed dessförinnan åka till Oslo och jobba ihop pengar. Jag vill också studera på folkhögskola, bo i Barcelona, bo i Paris, praktisera hos en fotograf, lifta mig ner och vandra genom öststaterna, åka sibiriska järnvägen, se Afrika m.m. Som sagt, får jag med allt, lär det bli ett välfyllt år men det löser sig nog till slut. Vi börjar med Berlin.

Bilder från min vistelse i Göteborg och Berlin över jul respektive nyår, klicka för lightbox.

love

Farmor och hennes gestikuleringar.

Pappa när snön faller.

Maria.

Pappa.

Frida på julafton på Sejdeln.

Jag och kusinen.

Frida.

Jag och Alexander.

Adam.

Choffe, Kings Head.

Oscar på gamla Stars n' Bars.

Sara G.

Lisa.

Han bad mig om weed och jag bad om ett foto.

Brian och hans syster.

Jesus.

Ellen T.

Johanna.

Gabriel.

Jasmine.

Joel och hans vän.

På Pustervik.

Klara på Jazzhuset.

En annan Klara och jag.

Joel igen.

Efterkalas med Jasmine och Rebecka.

Tillbaka i Malmö i tre dagar, Anna.

På nyårsafton i Berlin, Ziggy.

Lisa.

Lisa & ZIggy.

Klara, Josefin & Nanna.

Georg.

Ziggy & Matilda.

The gang.

Nanna.

So fab.

Ellen.

Inte den vassaste kniven i gänget.

Kvällens drottning!

Lisa.

Josefin och Ellen.

Happy new year!

Tomtebloss!

Krig.

Fina.

Raket!

Ca. tolvslaget.

Lisa & Ziggy.

Matilda.

Lisa, Nanna & Georg.

Ziggy rollin up!

Nanna.

Matilda på nyårsdagen.

Hjälpte Lisa att sätta upp hyllor och var top on the world.

Lite av originalmuren utan graffiti.

Klara & Ellen.

Ellen.

På väg till moderna museet. 

På moderna i Berlin.

Big guys!

Hade ju glömt mitt pass i Sverige och var därför nära att fastna på detta ställe på hemvägen; Rostock.

Himlen & havet.