mina första dagar i Berlin.

Mina första dagar i Berlin har nu gått och faktum är att det har inte blivit så mycket drickande (än) som jag trodde det skulle bli. Snarare har dagarna gått åt att inhandla saker till lägenheten (typ mat, två tallrikar samt knivar), bildredigering till albumomslaget jag gör för Bockstensmännen, tyskapluggande samt lite kringflackande. Med andra ord har det inte gått någon vidare nöd på mig.

Bilderna nedan är bl.a. på min fantastiska rumskompis Ellen, Ruvi (en fantastiskt duktig fotograf) och hans flickvän jag sprang på uppe i Prenzlauer Berg och som tur var började prata med, Prenzlauer Berg och en marknad som heter Mauerpark. Tråkigt nog kom jag inte dit förrän en timma innan det stängde, så det mesta var nerpackat. Siktar på nästa söndag istället!

Mauerpark

Mauerpark

Prenzlauer Berg

Prenzlauer Berg

Ruvi

Ruvi och hans flickvän

Ellen